Skip to main content

Utskriftstjänster för 3d cad-filer

Välkommen till Additiva AB- din pålitliga partner för en professionell 3D-utskriftstjänst!

Om du arbetar på ett tillverkande företag som överväger att investera i en 3D-skrivare eller har redan en, men finner det svårt att hantera den, så har vi den perfekta lösningen för dig. Genom att outsourca din 3D-utskrift till oss kan du frigöra tid och resurser samtidigt som du säkerställer högkvalitativa resultat till överkomliga priser.

Spara kostnader: Att investera i en egen 3D-skrivare kan vara en betydande ekonomisk påfrestning för ett företag. Utöver själva inköpskostnaden krävs även regelbunden utbildning, underhåll och uppdateringar för att hålla tekniken aktuell. Genom att välja våra 3D-utskriftstjänster behöver du inte oroa dig för dessa utgifter. Vi har redan gjort investeringen i toppmoderna 3D-skrivare och utrustning för att kunna erbjuda dig det bästa utan att du behöver öka din budget.

Minska produktionshinder: Att hantera en 3D-skrivare kräver specialiserad kunskap och tid för att lära sig och optimera processerna. Vårt team av erfarna tekniker och ingenjörer har den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera utskrifter av högsta kvalitet. Med vår hjälp kan du fokusera på din kärnverksamhet utan att bekymra dig för tekniska hinder.

Snabbare produktionscykler: Vi förstår vikten av snabba produktionscykler för ditt företag. Genom att använda vår 3D-utskriftstjänst kan du minska ledtiden för prototyper, anpassade detaljer eller modeller avsevärt. Vi använder avancerade utskriftstekniker och optimerade arbetsflöden för att säkerställa att dina projekt slutförs i tid och enligt dina specifikationer.

Vi specialiserar oss på material som PA6, PA12, PA-CF, PC, PEKK, PEEK och PEEK-CF.
Oavsett vilken polymer som du behöver 3D-utskrifter i så hör av dig så kan vi säkert hjälpa till. Vårt omfattande materialutbud och erfarenhet ger flexibilitet att välja det mest lämpliga materialet för dina slutprodukter eller prototyper.

Kvalitet och precision: Vi är stolta över att leverera 3D-utskrifter av högsta kvalitet och precision. Våra 3dskrivare och kvalitetskontrollprocesser säkerställer att varje utskrift uppfyller dina krav och specifikationer.

Säkerhet och konfidentiellt: Vi förstår vikten av att skydda dina designfiler och idéer. När du samarbetar med oss kan du vara trygg med att din information behandlas med hög sekretess och säkerhet.

Slutsats: Outsourca din 3D-utskrift till Additiva AB och låt oss hjälpa dig spara tid, kostnader och ansträngning. Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa 3D-utskrifter i tid, varje gång. Låt oss vara din pålitliga partner för allt som rör 3D-utskrift, så kan du fokusera på ditt företag och det som är er specialitet. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina 3D-utskriftsprojekt på bästa sätt!

Välkommen att skicka ett mejl eller ring 08 100117

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Spara tid och kostnader genom att outsourca dina 3D-utskrifter!