HÖGTEMPERATUR 3D-SKRIVARE

Dessa 3D-skrivare är avsedda för högprestanda termoplaster som PEEK, PPSU, PEKK och ULTEM som kräver extra hög temperatur för att kunna skrivas ut. Dessa material är de mest tåliga för värme, kemikalier och är formstabila och väldigt starka. För att kunna skriva ut dessa material behövs högre värme i nozzlar, kammare och byggplatta och en mekanik med elektronik som klarar de höga temperaturer som används, över 400C.
Alla dessa klarar också av "vanliga" material.

Funmat HT Enh.

Funmat HT Enhanced från Intamsys är en populär 3D-skrivare för högtemperaturmaterial som PEEK, ULTEM mfl.I senaste uppgraderingen finns nu autoleveling och en ny keramisk byggplatta

Funmat PRO 410

Funmat PRO 410 är den senaste multimaterial 3D-skrivaren från Intamsys avsedd för avancerade termoplaster som PEEK, ULTEM PPSU mfl.

Funmat PRO 610 HT

Nya Intamsys Funmat PRO 610 HT har en extra stor byggkammare med hög temperatur för prestandamaterial som PEEK, ULTEM, PPSU och PEKK


NORMALTEMPERATUR 3D-SKRIVARE

Normaltemperatur 3D-skrivare har en rejäl konstruktion och är avsedda för termoplaster av typerna PLA, ABS, PETG och Nylon m.fl.

Guider IIS (2S)

3D-skrivare från FlashForge med en nozzle och uppvärmd byggplatta

Creator 3

3D-skrivare från FlashForge med två nozzlar och uppvärmd byggplatta

Funmat PRO

Funmat PRO är till för normala material men har en extra stor byggkammare för de som behöver skriva ut riktigt stora detaljer.

Beställ ett exempel eller en provutskrift för att se hur en detalj blir

För mer information, testutskrift eller offert, välkommen att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller slå en signal på 08- 100 117!


Nyhetsbrev

Fyll i formuläret för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev om 3D-skrivare

* indicates required

Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Använd länkarna i nyhetsbrevens nederkant.


Mobillogo2        Additiva AB   |   Elsa Brändströms gata 62b   |   SE-129 52   |    HÄGERSTEN   |   08-100 117   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Privacy - Personuppgiftlagring