Polyeter-eter-keton (PEEK), är en högpresterande funktionell polymer som blir allt populärare tack vare sin unika kombination av mekaniska egenskaper, med en otrolig beständighet mot kemikalier, slitage, utmattning och dess höga temperaturbeständighet 250° C +.
På grund av de mekaniska och termiska egenskaperna hos PEEK har detta material använts i stor utsträckning som en ersättning för metalldelar i många branscher som flyg, bil, energi, hälso- och sjukvård och allmän tillverkning.

Det är särskilt ett vettigt val för korta serier, liksom för speciella konstruktioner och prototyper där metallbearbetning är svår eller till och med omöjlig.
PEEK kan dock vara ett utmanande material att skriva ut med. Så vad behöver du veta för att optimera dina printade PEEK-delar för att säkerställa att du får god kvalitet, stark lagervidhäftning utan warp?

Var med på detta seminarie där 3D-utskrift och materialexperter från INTAMSYS på ett 45-minuters webinar lär dig de bästa tipsen för att framgångsrikt skriva ut med PEEK.

VÄLJ MELLAN DESSA TIDER:


Mobillogo2        Additiva AB   |   Elsa Brändströms gata 62b   |   SE-129 52   |    HÄGERSTEN   |   08-100 117   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Privacy - Personuppgiftlagring