Skip to main content

INDUSTRIELLA 3D-SKRIVARE FÖR HÖGPRESTANDA-MATERIAL

Dessa 3D-skrivare är har kapacitet att hantera högprestanda termoplaster som PEI (Ultem), PEEK, PPS, PPSU, PEKK och PEEK-CF (Carbon Fiber)

Dessa material kräver betydligt högre temperaturer för att kunna skrivas ut. Dessa material är de mest tåliga för värme, kemikalier och är formstabila och väldigt starka. För att kunna skriva ut dessa material behövs högre värme i nozzlar, kammare och byggplatta och en mekanik med elektronik som klarar de höga temperaturer som används, över 400C.
Alla dessa skrivare klarar också av "vanliga" material som PLA, ABS, Nylon, PA-CF mfl.

Funmat HT Enh.

Funmat HT Enhanced från Intamsys är en populär 3D-skrivare för högtemperaturmaterial som PC, PEKK, PEEK mfl. Nu med autoleveling och keramisk byggplatta. Rejält metallchassi och en singel nozzel.

Creator 4

Flashforge Creator 4 finns med tre olika varianter fokuserade på olika materialtyper.

  • Creator 4-F avsedd för mjuka, elastiska material som TPU.
  • Creator 4-A avsedd för krävande material som PC, PA, PP, ABS, ASA mfl.
  • Creator 4-S avsedd för fiberförstärkta material.

Funmat PRO 410

Funmat PRO 410 är en multimaterial 3D-skrivare från Intamsys avsedd för utskrifter i allt från PLA upp till Ultem, PEEK, PEEK-CF.

Funmat PRO 310

Funmat PRO 310 är den senaste 3D-skrivaren från Intamsys och det är en multimaterial 3D-skrivare avsedd för utskrifter i en kontrollerad, uppvärmd och välisolerad printmiljö. Detta ger bästa möjliga kontroll över byggprocessen och minskar markant tendenser till deformationer och krympningsproblem när termoplaster skrivs ut. Detta ger en utskriftskvalite med både bästa styrka och finish.

Funmat PRO 310 är en IDEX printer. Detta är den senaste tekniken och ger dubbel prestanda.

Funmat PRO 610HT

Intamsys Funmat PRO 610HT har en extra stor byggkammare med hög temperatur för prestandamaterial som PEEK, ULTEM, PPSU och PEKK

Beställ ett exempel eller en provutskrift!